Prostor Zekaone

Kada smo tražile prostor u kojeg ćemo useliti malo baby/kids friendly carstvo, glavna misao kojom smo bile vođene je bila udobnost (kako oku mama, tako i svim dječjim osjetilima). Željele smo da prostor u kojem će boraviti naši najmlađi članovi i njihove pratnje, bude u potpunosti drugačiji od svega što trenutno tržište nudi. Nismo htjele komercijalne i uniformirane boje, elemente i namještaj, već smo htjele da se u Zekaoni veliki i maleni osjećaju kao doma. Nekoliko puta su nas trogodišnjaci pitali gdje mi spavamo, misleć kako su upravo vježbali, istraživali i igrali se- kod nekog doma.

Prostor u Vodnikovoj nas je osvojio na prvu svojom prostranošću, toplinom i svjetlošću, a samo uređenje nije bilo teško. Bio nam je gušt nadograđivati sobu za koju smo od samog početka znale da će biti podijeljena na dva dijela. Dilemma posters su nam velikodušno poklonili njihove najuspješnije posteriće, a najdivniji (i najzabavniji) komadi najmeštaja, Little Duch kuhinjica te stijena za penjanje, dar su djevojčice L.

Iz dana u dan pratimo potrebe i želje naših članova, a sukladno tome nastojimo detaljima popuniti prostor, ne ga zatrpati već ga napraviti jos ljepšim i ugodnijim mjestom :)

 
Previous
Previous

Vježbe za bebe

Next
Next

Ruke i govor